Metasundhed og NLP

Metasundhed repræsenterer en ny måde at se på sygdom.

Metasundhed er en ny forståelsesmodel for hvordan kroppen, hjernen og sindet (psyken) fungerer, og hvordan disse kommunikerer med hinanden og med omgivelserne. En metasundhedscoach kan hjælpe dig med at skabe balance mellem de forskellige systemer i din krop, så du kan opnå fysisk såvel som psykisk velvære.

Ordet meta kommer fra græsk og betyder “udover” – at se noget udefra eller oppefra – og beskriver processen af at have det store overblik og kunne se ting i nye perspektiver. I metasundhed er der derfor fokus på at kombinere forskellige metoder for at opnå de bedste resultater. Der er altså tale om helbredelse fra en helt ny indgangsvinkel.

Metasundhed er baseret på videnskabeligt dokumenteret forskning. Det er en effektiv diagnosemetode, som hurtigt og tydeligt synliggør status quo om din egen sundhedstilstand.

Modellen nedenfor er et værktøj, der hjælper dig til at finde ud af, hvor i din sygdomsproces, du befinder dig.

Sygdomsprocessens forskellige stadier

graf[/su_column]
 1. Normal tilstand
 2. Konflikt chok – UDIN (Uventet-Dramatik-Isolerende-Nul-Strategi)
 3. Konflikt aktiv fase
 4. Konfliktløsning
 5. Regeneration – varm fase
 6. Varmetoppen
 7. Regeneration forløsning

 

Da metasundhed afdækker grundårsagen til en ”sygdom”/ubalance (går bag om symptomniveau) vil enhver terapiform kunne sættes direkte ind på årsagen til problemet og derefter helbrede effektivt og skånsomt.

Hvad kan du forvente at få ud af et besøg hos en Metasundheds coach:

Ved behandling af en metasundhedscoach får du afklaring på hvilken biologisk fase du er i, enten konflikt/stress eller regeneration. Derudover får du en forståelse af din krops naturlige biologiske processer, og afslutningsvis får du en terapiplan som blandt andet kan indeholde forslag angående:

a. Kost
b. Bevægelse
c. Bearbejdning af tanker og følelser
d. Fysiske miljø
e. Sociale relationer
f. Spirituel praksis

———————————————-

NLP

NPL står for ”Neuro Lingvistisk Programmering”. NLP tager udgangspunkt i hvordan vores nervesystem (N) opfatter virkeligheden og gennem et komplekst indre sprog (L) af billeder, lyde, følelser og ord programmerer (P) os til en given adfærd eller sindstilstand.

Gennem NLP-teknikken kan man lære, hvordan man bruger sin hjerne og sit sprog mere hensigtsmæssigt og derigennem skaber positive forandringer for sig selv.

NLP kan bl.a. bruges til:

 • Personlig udvikling (opnå større selvtillid og selvværd)
 • Mål (definere sine mål og nå dem)
 • Kommunikation (forstå andre bedre og selv blive forstået)
 • Adfærd (ændre en uhensigtsmæssig adfærd)
 • Til at bevare sit fokus

Mit mål er at hjælpe med at nuancere og ændre den måde hvorpå man repræsenterer virkeligheden, da man på den måde kan opnå nye valgmuligheder og få ellers glemte ressourcer frem.

Vil du høre mere om hvad Metasundhed og NLP er, og hvordan det kan hjælpe dig? Så kontakt mig gerne gennem den kontaktformular, du finder til højre på siden. Jeg vil altid gerne svare på spørgsmål angående mine behandlinger, så vi sammen kan finde ud af, hvad der kan gavne dig og din sundhed bedst.

Se eksempler
 • Angst for at flyve

  Klienten havde altid været bange for højder. Oplevede panikangst ved at nærme sig rutchebane eller lignende. Da han nu som voksen, skulle ud at flyve for første gang, havde han besluttet sig for at prøve Tankefelt terapi.

  Hans ubehag var oppe på 8, da vi startede sessionen, og nede på 0, da vi sluttede. Efter klientens første flyvetur, fik jeg en begejsteret SMS, hvor han skrev, det bestemt ikke var sidste gang han skal ud at flyve.

 • Præstations angst

  Klient oplever at få kvalme, blive svimmel, koldsvede og blive ked af det, når hun skal fremlægge for klassen. Ubehaget startede efter hun havde skiftet skole. Hun følte, at ALLE andre var bedre end hende. De andre ser, hvor svag jeg er, ligesom da hun i 3 klasse føler sig udenfor,alene og ikke god nok.

  I anden session arbejder vi med ubehaget med at være i centrum, dumme sig, mislykkes og være forkert. Efter 2 sessioner kunne klienter femlægge uden problemer.

 • Angst for slanger

  Efter flere gange at have været tæt på hugorme, er klienten ekstrem angst for slanger. Alene ved at stave ordet SLANGE, giver klinten et ubehag på 10 på SUD- skalaen.Vedkommende får en klump i halsen, hyperventilerer, bliver svimmel og græder. For hver session går vi langsomt videre.

  Bl.a. får klienten behandling for at “miste angsten for slanger”- og for ikke være klar til,at “give slip på angsten” Efter sidste session, kan klienten stå uden for et terarie og se på slanger uden nogen form for ubehag.

 • Angst for nåle og blod

  Da klienten jævnligt skal have taget blodprøver, er det en STOR udfordring for hende, bare at bestille en tid til blodprøve tagning. Inden behandlingen oplevede hun at besvime få ondt i maven og angst anfald.

  Efter 1 session kan klienten nu få taget diverse blodprøver og blodtapning uden at besvime. Angsten og mavepinen er også helt væk.

 • Fri for Stress!

  Klienten henvender sig pg. af bekymringer, dårlig appetit og søvn, ked af det og føler sig presset i livet. Har desuden svært ved at koncentrere sig og huske aftaler.

  Første gang klienten får behandling med EFT, er ubehaget oppe på 9 – 10 på SUD skalaen, hvor 10 er det højeste. Klienten føler sig magtesløs overfor kroppens uhensigtsmæssige reaktioner og tankemylderet, der konstant dræner for energi og overskud. Han føler, han har mistet kontrollen og er bange for, at han aldrig får det godt igen.

  På hans arbejde ( arbejder som lærer) er der en forældre, der altid skælder ud og brokker sig. Det er svært at takle situationen, når der ingen ledelses opbakning og anerkendelse er.

  Vi arbejder med følelsen af magtesløshed, tænke negative tanker, ensomhed, mislykkethed, st føle sig fastlåst og aldrig at få kontrol over hans stress.

  Efter 5 sessioner, oplever klienten ro i tankerne, bedre søvn og kontrol over kroppen.

Img4
Img1
Img3

Kontakt

Adresse

Karen Holbeck
Borgergade 57
8450 Hammel


Telefon2611 6788

Emailmail@karenholbeck.dk

Find vej

Medlem af

×

Ring til mig
test

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Menu