Massage

Velkommen til fremtidens helsesystem

Sundhed og velvære omfatter alle kroppens systemer – både det indre og det ydre. I min praksis har jeg fokus på hele kroppen, og derfor tilbyder jeg også fysiurgisk massage.

Fysiurgisk massage v. Peter Holbeck

Peter er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør i 2011, og har siden haft stor succes med at afhjælpe akutte såvel som langvarige smertetilstande gennem massage.
Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, hvor man gennem tryk og pres påvirker kroppens væv og muskulatur. Her lokaliserer og fjerner vi myoser og affaldsstoffer, der har hobet sig op og er skyld i smerte og ubehag.

Fysiurgisk massage har mange gavnende effekter, det kan bl.a. smertelindre, forhindre arvæv i at brede sig og forebygge nye skader og forkortning i vævet. Massagen øger bl. a. smidigheden, forbedrer muskelbalancen, stimulerer kredsløbet, aktiverer immunforsvaret og påvirker ømme muskler. Den kan fjerne spændinger såvel som stress.

Hvis du vil høre mere om fysiurgisk massage og hvilken effekt den kan have på din krop og sundhed, er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen, som du finder til højre på siden. Derudover tilbyder vi også Triggerpoint massage, Acunova massage og Aculine massage, som du kan læse mere om herunder.

Triggerpoint massage v. Peter Holbeck

Et triggerpunkt er en knude, der opstår i muskelfibrene. Knuden opstår ved belastning eller efter en ulykke, hvor der opstår vedvarende smerter. Et triggerpunkt vil ofte sende smerter ud til andre dele af kroppen/musklerne. Triggerpunkt massage er en dybdegående massageteknik, der kan få musklerne til at afspænde hurtigere og nemmere.

Acunova/ Aculine v. Karen & Peter Holbeck

Acunova og Aculine er et særdeles effektivt akupunktursystem, der virker via hjernen og nervesystemet, modsat traditionel kinesisk akupunktur, der virker via meridianerne. Begge dele er særligt effektiv ved smertebehandling. Stort set alle smerter kan behandles med en succesrate på 80%, og virkningen indtræffer meget hurtigt.

Som udgangspunkt anbefales fem behandlinger i træk for at opnå bedste resultat, da man ved behandlingen genstarter/aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter.

Der bruges sterile engangsnåle ved behandlingen. Teknikken virker hurtigere og mere effektivt end andre hidtil kendte systemer.

Acunova, Aculine og BMA er effektive til behandling af:

  • Hovedpine
  • Mavesmerter
  • Hælespore
  • Fod- og håndsmerter
  • Lyske- og hoftesmerter
  • Skulder- og albuesmerter
  • Ryg – og nakkesmerter
  • Behandlingen varer 1/2 time op til 5 dage i træk

Kontakt

Adresse

Karen Holbeck
Borgergade 57
8450 Hammel


Telefon2611 6788

Emailmail@karenholbeck.dk

Find vej

Medlem af

×

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Menu