Hvem er jeg?

Mit navn er Karen Holbeck. Jeg er gift og har 3 voksne børn, er uddannet sygeplejerske og har en meget bred erfaring.

Jeg har siden 2007 haft privat praksis, og modtager i min praksis voksne og børn, der har været ude for chok og traumer. Jeg har med Tankefeltterapi oplevet at ubehageligheder og negative følelser forsvinder i løbet af få behandlinger.

TFT / EFT virker gennem stimulering af kroppens energibaner. Der benyttes ikke nåle eller massage – men derimod en let banken med fingerspidserne primært i ansigtet og på hænderne, samtidig med den, der behandles tænker på sit ubehag. Resultatet er forbløffende og ubehag forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid.

16 års erfaring med klienter.

 • Medlem af TFT-Danmark
 • Certificeret Tankefelt Terapeut i 2007
 • Medlem af Foreningen for Tankefeltterapeuter
 • Jeg deltager årligt på superversionskurser
 • Certificeret NLP terapeut i 2003
 • Diplom i Metasundhed september 2009
 • Kursus i Matrix Reimprinting 2020
 • Uddannelse i Transbiologisk Traume terapi
 • Certificeret tegneterapeut 2022 PTT  Picture tapping teknik.
 • Certificeret AcuNova, Aculine og BMA akupunktør af John Boel
 • Selvstændig Lifewave forhandler

 

Du er altid velkommen til at ringe til en uforpligtende samtale for at høre nærmere.

Se eksempler
 • Angst for at flyve

  Klienten havde altid været bange for højder. Oplevede panikangst ved at nærme sig rutchebane eller lignende. Da han nu som voksen, skulle ud at flyve for første gang, havde han besluttet sig for at prøve Tankefelt terapi.

  Hans ubehag var oppe på 8, da vi startede sessionen, og nede på 0, da vi sluttede. Efter klientens første flyvetur, fik jeg en begejsteret SMS, hvor han skrev, det bestemt ikke var sidste gang han skal ud at flyve.

 • Præstations angst

  Klient oplever at få kvalme, blive svimmel, koldsvede og blive ked af det, når hun skal fremlægge for klassen. Ubehaget startede efter hun havde skiftet skole. Hun følte, at ALLE andre var bedre end hende. De andre ser, hvor svag jeg er, ligesom da hun i 3 klasse føler sig udenfor,alene og ikke god nok.

  I anden session arbejder vi med ubehaget med at være i centrum, dumme sig, mislykkes og være forkert. Efter 2 sessioner kunne klienter femlægge uden problemer.

 • Angst for slanger

  Efter flere gange at have været tæt på hugorme, er klienten ekstrem angst for slanger. Alene ved at stave ordet SLANGE, giver klinten et ubehag på 10 på SUD- skalaen.Vedkommende får en klump i halsen, hyperventilerer, bliver svimmel og græder. For hver session går vi langsomt videre.

  Bl.a. får klienten behandling for at “miste angsten for slanger”- og for ikke være klar til,at “give slip på angsten” Efter sidste session, kan klienten stå uden for et terarie og se på slanger uden nogen form for ubehag.

 • Angst for nåle og blod

  Da klienten jævnligt skal have taget blodprøver, er det en STOR udfordring for hende, bare at bestille en tid til blodprøve tagning. Inden behandlingen oplevede hun at besvime få ondt i maven og angst anfald.

  Efter 1 session kan klienten nu få taget diverse blodprøver og blodtapning uden at besvime. Angsten og mavepinen er også helt væk.

 • Fri for Stress!

  Klienten henvender sig pg. af bekymringer, dårlig appetit og søvn, ked af det og føler sig presset i livet. Har desuden svært ved at koncentrere sig og huske aftaler.

  Første gang klienten får behandling med EFT, er ubehaget oppe på 9 – 10 på SUD skalaen, hvor 10 er det højeste. Klienten føler sig magtesløs overfor kroppens uhensigtsmæssige reaktioner og tankemylderet, der konstant dræner for energi og overskud. Han føler, han har mistet kontrollen og er bange for, at han aldrig får det godt igen.

  På hans arbejde ( arbejder som lærer) er der en forældre, der altid skælder ud og brokker sig. Det er svært at takle situationen, når der ingen ledelses opbakning og anerkendelse er.

  Vi arbejder med følelsen af magtesløshed, tænke negative tanker, ensomhed, mislykkethed, st føle sig fastlåst og aldrig at få kontrol over hans stress.

  Efter 5 sessioner, oplever klienten ro i tankerne, bedre søvn og kontrol over kroppen.

Img4
Img1
Img3

Kontakt

Adresse

Karen Holbeck
Borgergade 57
8450 Hammel


Telefon2611 6788

Emailmail@karenholbeck.dk

Find vej

Medlem af

×

Ring til mig
test

Bliv kontaktet
Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Menu